"GREENHOUSE FACTORY" — producător de sere nr. 1 din țeavă profil zincată pătrată 20*20, 25*25. Suprafețele noastre de producție depășesc 7000 m2

Cadrele serelor sunt produse pe suprafețe de producție contemporane și complet echipate "GREENHOUSE FACTORY".

Producția noastră este supusă unui sistem clar și riguros de management al calității atât a materiei prime, cât și a procesului de producție, și desigur controlului la ieșire. Fabrica are o specializare îngustă - producerea serelor din policarbonat celular - ceea ce ne permite să facem serele mai bine , mai calitativ și mai ieftin.

Compania își lărgeste continuu rețeaua de reprezentanți vânzări și propria rețea de vânzări cu amănuntul. Dezvoltăm formaturi noi de vânzare adaptate la specificul unic al fiecărei țări europene.

Misiunea noastră

Noi slujim oamenilor. Facem mărfurile noastre accesibile atît din punct de vedere geografic, cât și din punct de vedere al prețului. Cu noi este simplu, confortabil, sigur.

Valorile noastre

Noi nu stăm locului, dar creăm și dezvoltăm produse și servicii noi. 

Noi sincer iubim lucrul pe care îl facem, și pentru noi nu există o onoare mai mare decât a împărtăși împreună cu dumneavoastră bucuria pentru procurarea și folosirea producției noastre.
Suntem parteneri de încredere. În noi au încredere, deoarece zicem și facem doar ceea în ce credem. Suntem deschiși, cinstiți, clari și coerenți.

Deviza companiei noastre — Calitate înaltă la prețuri accesibile!

Vom fi bucuroși să vă vedem în rândurile clienților noștri.

Instrucțiuni video

Filialele noastre pe hartă