Fundament din grinzi

Pentru ca sera să vă servească un timp îndelungat și pentru siguranța structurii vă recomandăm să instalați sera pe fundament, din următoarele considerente:

1.Fundamentul servește drept suport pentru cadru, asigură rigiditatea bazei.
2.Fundamentul protejează solul serei față de levigare.
3.Capătul superior al fundamentului se află deasupra solului - aceasta asigură o protecție mai bună a cadrului împotriva coroziunii, mărește înălțimea și volumul total al serei.
4.Fundamentul asigură rezistență la sarcini mari de vânt și zăpadă, grație unei fixări sigure a cadrului. Fundamentul servește serei în calitate de ancoră.

  Compania noastră vă propune în calitat de fundament să folosiți un material ecologic pur - grindă din lemn cu dimensiuni de 150x100 și 100x100. Pentru seră cu lățimea de 3 metri și lungimea de 4 metri, la fel ca și pentru seră de 6 metri, vor fi necesari 3 grinzi cu lungimea de 6 metri.

ATENȚIE! După instalarea serei pe grinzi, ea urmează a fi înconjurată cu pământ, pentru a evita pătrunderea vântului, deplasarea sau răsturnarea serei. În locuri cu vânturi puternice vă recomandăm să fixați suplimentar fundamentul din grinzi de sol cu ajutorul aparatelor de ancrare în sol (sunt incluse în setul de livrare).

   

           Pentru mai multe detalii cu privire la prețul acestui produs, apăsați butonul ”A comanda”, lăsați în comentariu informația care vă interesează. Specialiștii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră și vă vor oferi răspunsuri la toate întrebările.

Cum lucrăm

1
Faceți comanda serei pe site
2
Managerul va lua legătura cu Dumneavoastră pentru detalii și confirmarea comenzii
3
Vom livra rapid comanda
4
Plata se face la livrare

Alte mărfuri însoțitoare

Fundament din grinzi
Fundament din grinzi
Piloți pentru fundament
Piloți pentru fundament
Ferestre automate
Ferestre automate
Borduri zincate pentru parcele
Borduri zincate pentru parcele

Instrucțiuni video

Filialele noastre pe hartă