Piloți pentru fundament

 

Fundament din piloți zincați este destinat pentru instalarea serei fără grinzi.
Piloții sunt confecționați din țeavă profil zincată pătrată, ceea ce îi protejează împotrivă coroziunii și asigură un termen de exploatare îndelungat. Pentru seră cu lungimea de 4 m este recomandabil de a folosi 14 piloți, pentru fiecare următori 2 metri suplimentar câte 4 buc.
Piloții se instalează în sol, în adâncituri pregătite din timp, făcute cu ajutorul lopeței. Pioții se introduc în adânciturile săpate, după ce se acoperă cu pământ. După instalarea serei pe piloți, ea urmează a fi înconjurată cu pământ.
Aceast lucru se face pentru ca în seră să nu pătrundă vântul.
Pentru a evita pătrunderea vântului în seră, pot fi folosite bordurile zincate.


Avantajele unor astfel de piloți.
Piloții zincați sunt confecționate dintr-un material durabil și nu sunt supuși coroziunii. Ei fixează cu siguranță sera de sol și evită totalmente deplasarea serei. Sunt ușor de transportat.


Dezavantajele piloților sunt: un astfel de fundament necesită mai mult timp pentru instalare decât fundamentul din grinzi, și instalarea trebuie efectuată pe suprafețe plane și pe terenurile cu o pantă ușoară.


           Pentru mai multe detalii cu privire la prețul acestui produs, apăsați butonul ”A comanda”, lăsați în comentariu informația care vă interesează. Specialiștii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră și vă vor oferi răspunsuri la toate întrebările.

Cum lucrăm

1
Faceți comanda serei pe site
2
Managerul va lua legătura cu Dumneavoastră pentru detalii și confirmarea comenzii
3
Vom livra rapid comanda
4
Plata se face la livrare

Alte mărfuri însoțitoare

Fundament din grinzi
Fundament din grinzi
Piloți pentru fundament
Piloți pentru fundament
Ferestre automate
Ferestre automate
Borduri zincate pentru parcele
Borduri zincate pentru parcele

Instrucțiuni video

Filialele noastre pe hartă